Najčešća pitanja

Najčešće postavljena pitanja

 • Gdje je lokacija kompanije?

  Kompanija je smještena na lokaciji Smokovac bb, na samom izlazu iz grada Podgorice ka sjevernom dijelu, na magistralnom putu Podgorica – Kolašin, u neposrednoj blizi benzinske pumpe.U okviru lokacije Smokovac bb nalazi se i fabrika sa salonskim i proizvodnim dijelom. Upravni dio je smješten u naselju Blok VI u Podgorici, na adresi Đoka Miraševića M2.

 • Mogu li saznati nešto više o kompaniji?

  Naravno. Sve informacije se nalaze u grupi glavnih linkova: ‘kompanija’, ‘menadžment’ i sl. Ujedno, ako su vam potrebni dodatni podaci, a ne nalaze se na web sajtu, možete nas kontaktirati putem ‘kontakt forme’ ili putem direktnog ‘kontakta’. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i informacije…

 • Imam poteškoća u radu sa sajtom?

  Za sve probleme i poteškoće u radu sa našim kompanijskim web site-om, možete kontaktirati naš Media centar ili direktno našeg Webmastera – ‘impressum’. Svi probleme koji su vezani za naš web team i naše usluge, biće otklonjeni u što je moguće kraćem periodu. Za sve server probleme – ovlašćen je i odgovoran naš web hosting provajder – HostMonster.com

 • Da li u sklopu fabrike – salona imate neko odjeljenje za pomoć u dizajnu?

  U sklopu salonskog dijela nalazi se dizajnerski studio u kojem svaki naš klijent može dobiti, potpuno besplatno, stručnu pomoć arhitekte enterijera.

 • Imate li obezbjeđenu dostavu i montažu u Crnoj Gori?

  Da. Imamo obezbjeđenu besplatnu dostavu na području Crne Gore, kao i unošenje sa montažom što je takođe gratis.

 • Postoji li garancija na Vaše proizvode?

  Garancija za namještaj je 5 godina.

 • Gdje se može vidjeti izložen namještaj?

  Namještaj je izložen u salonskom dijelu na prvom i drugom spratu, na lokaciji Smokovac bb, i to na 500 m2. U njemu su izloženi samo reprezentativni modeli namještaja koji pokazuju samo 1 % mogućnosti naše kompanije. Nadamo se da vam mogu pomoći i naši katalozi koji su predstavljeni u okviru web site-a.