Građevinarstvo

Kompanija Was-impex DOO je ekskluzivni zastupnik za područje Crne Gore nemačkog proizvođača geosintetičkih materijala „NAUE GmbH & Co.KG“.

Nemačka kompanija „NAUE GmbH & Co.KG“ je svetski lider u proizvodnji geosintetičkih materijala koji imaju primenu za stabilizaciju slabo nosivog tla kod izgradnje putne i železničke mreže i prateće infrastrukture, vetroparkova, kod izgradnje deponija za skladištenje svih tipova otpadnih materija, u rudnicima, naftnoj i petrohemijskoj industriji, za drenažu, filtraciju, separaciju, zaštitu zemljišta od erozije, pri izgradnji akumulacionih jezera, brana, obaloutvrda, odbrambenih nasipa, izmeštanja rečnih korita i regulacija vodotokova, tunela, i infrastrukture obnovljivih izvora energije, kao i specijalnu hidroizolaciju u visokogradnji za zaštitu podzemnih betonskih konstrukcija.

Na našoj web prezentaciji upoznaćete se sa našim geosintetičkim proizvodima, inženjeringom i objektima koje smo uspešno realizovali u Crnoj Gori i regionu.

Naša ponuda na području Crne Gore je koncipirana tako da nabavljamo, isporučujemo i ugrađujemo sve geosintetičke materijale koji se ugrađuju prilikom izvođenja najrazličitijih objekata.

Pružamo usluge inženjeringa na osnovu bogatih iskustava iz evropskih zemalja, od faze projektovanja do faze finalnog izvođenja radova, kao i da sa brojnim timom inženjera kompanije ”NAUE GmbH & Co. KG” rešavamo raznovrsne projektno – tehničke zadatke i izvođačke poslove za koje dajemo i garancije.